Carpetten

Wie kent ze niet de wollen vloerkleden bij oma thuis. Hand geknoopt, of kant en klaar gekocht met de meest uiteenlopende kleuren en motieven. De ouderwetse warmte en gezelligheid die wij steeds vaker weer terug vinden in ons interieur.


Onze ruime collectie variërend van modern tot klassiek zal u versteld doen staan. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw carpet op uw gewenste maten te laten maken.

Festonneren

Op zoek naar een carpet geheel aangepast aan uw wensen?

Wij omranden voor u ieder tapijtsoort in de maten zoals u het wenst!


Vraag vrijblijvend naar uw mogelijkheden

Laminaat

Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een laminaatvloer. Logisch want laminaat is immers duurzaam, praktisch, hygiënisch, makkelijk in onderhoud en in verhouding met andere harde vloersoorten goedkoop in  aanschaf .

Vandaar dat het voor ons een pre is om u een ruime collectie te kunnen bieden.

Marmoleum

Als u op zoek bent naar een goede vloerbedekking is marmoleum absoluut een goede keuze. Het is niet alleen praktisch, maar ook zeer decoratief en duurzaam.


Marmoleum wordt op een milieuvriendelijke  wijze gemaakt van natuurlijke grondstoffen,en heeft als voordeel dat het snel de kamertemperatuur aan neemt. Marmoleum gaat perfect samen met vloerverwarming.

Parket

De populariteit van een parketvloer blijft stijgen. Het is een vloer die bij goed onderhoud een leven lang mee kan gaan.

Tegenwoordig zijn er vele houtsoorten en mogelijkheden van motieven voor uw vloer.

Kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies en wat er allemaal mogelijk is bij parketvloeren.

Tapijt

Tapijt. Of het nu gaat om uw woonkamer, slaapkamer of uw kantoor, modern of klassiek.... Tapijt brengt in iedere ruimte warmte en sfeer.

Vinyl

Een vinylvloer is een modieuze vloer voor een redelijke prijs. Mede door de verschillende designs, kleuren en structuren is vinyl een vloerbedekking die zich moeiteloos in iedere ruimte voegt naar uw wensen.

Vinyl is te verkrijgen in dikte van 1mm tm 3,5mm in breedtes van 4 meter.